- Kun haluat laadukkaita yrityslahjoja

Brodeeraus- ja muut mainoslahjat vapaa-aikaan

Laadukkaat vapaa-ajan tuotelahjat Helsingin Yrityslahjatukusta

Miltä kuulostaisivat yrityksen logolla brodeeratut pelipaidat? Entä näyttävät golf-tarvikkeet logomerkinnöin? Helsingin Yrityslahjatukku Oy myy ja toimittaa näyttäviä brodeeraus- ja muita tuotteita yrityksesi yksilölliseen tyyliin räätälöityinä. Toimimme Helsingistä käsin koko Suomen alueella. Avullamme voit tarjota asiakkaillesi sekä muille yrityksesi sidosryhmille laadukkaita vapaa-ajan tuotteita, jotka kestävät niin katsetta kuin käyttöä.

Tilaa mainostekstiilit, brodeeraukset, sateensuojat…

…sekä monet muut vaatteet ja tarvikkeet yrityksesi logolla varustettuina! Meiltä saat esimerkiksi avainkaulanauhat painatuksilla, mainoslippikset logolla, golftuotteet yrityksen väreissä sekä vaikkapa pyyhkeet brodeerattuina. Tutustu kattavaan tuotevalikoimaamme ja pyydä tarjous oheisella lomakkeella!

SkyPro mainoslahjat

Merkkituotteet 2020

Tyylikkäät mainoslahjat ja -tuotteet Helsingin Yrityslahjatukusta

Anna asiakkaillesi lahjaksi laatua! Helsingin Yrityslahjatukusta saat brodeeratut ja painetut vapaa-ajan tuotteet niin mainoslahjoiksi, joululahjoiksi kuin vaikkapa yrityksen työntekijöiden muistamiseksi. Räätälöimme yrityslahjat aina pakkauksia myöten toiveidesi mukaan ja toimitamme ne sovitussa aikataulussa yritykseesi.

Haluatko lisätietoa tuotteistamme tai pyytää suoraan tarjouksen? Ota yhteyttä, niin palvelemme mielellämme!